+370 655 06 515 I - V  nuo 9:00 iki 17:00
info@irankiai-internetu.lt
 

Fiskars Edge profesionalus virėjo peilis, mėsos ir daržovių pjaustymui, 19 cm

Prekės kodas: 978308
29.50 €
  • Turime sandėlyje
  • Pristatysime per 1 d.d.
  • Į krepšelį
 
  • Užsisakykite telefonu 
  • +370 655 06 515
  • I - V nuo 9:00 iki 17:00
  • info@irankiai-internetu.lt
Nemokamai
3,5 € - į rankas
2 € - į terminalą
2 € - į paštomatą
2,5 € - į taškus
Latvija
7,5 € - į rankas 
Estija
8 € - į rankas 
Suomija
20 € - į rankas 
Švedija
22 € - į rankas 
  • Garantija: 2 metai
  • Galite mokėti grynais!
Plienas: Japoniškas nerūdijantis plienas
Kietumas: HRC 53
Ilgis: 19 cm
Svoris: 124 g
Galima plauti indaplovėje: Taip
Ypatinga Fiskars "Edge" linija pristato novatoriško dizaino ir patobulintų savybių turinčius virtuvinius peilius. Išskirtiniai itin aukštos kokybės kūgio formos pagaląsti ašmenys išlieka aštresni ilgesnį laiką. Sklandus peilo perėjimas nuo rankenos į ašmenis leidžia peilį lengvai plauti ir naudoti skirtingus pjaustymo stilius. Dėka specialios dangos Fiskars "Edge" peilis lengviau valdomas, patvaresnis ir labiau atsparus maisto prilipimui prie geležtės. Puikiai tiks tiek profesionaliam, tiek mėgėjiškam naudojimui bei mėsos ir daržovių pjaustymui. 
Šis didelis plačiais ašmenimis "Edge" linijos peilis tinkamas daržovių ir prieskoninių žolelių smulkinimui bei mėsos pjaustymui. Speciali danga peilį padaro lengvai valomą, patvaresnį ir apsaugo nuo maisto prilipimo prie geležtės.

FISKARS turi ilgametę kokybės ir inovacijų patirtį. Įkurta 1649 m. mažame Fiskars miestelyje Suomijos pietuose, įmonė šiuo metu yra didelė korporacija, turinti savo įmones daugiau kaip dvidešimtyje pasaulio šalių keturiuose kontinentuose.

Garsiosios žirklės oranžinėmis rankenomis, gaminamos jau daugiau kaip 30 metų, suteikė galimybę žmonėms atrasti naują, komfortišką kirpimo procesą. Ne mažiau sėkmingai naudojami ir kiti FISKARS įrankiai, skirti siuvimui, meistravimui, virtuvei, sodui - daržui, stovyklavimui ir iškylavimui.

Fiskars visuomet pabrėžia savo įrankių ergonomiškumą ir naudojimo saugumą.